Szolgáltatásaim  magánszemélyeknek

Jelzálog alapú hitelügyintézés

Lakásvásárlás előtt áll, lakását felújítaná, meglévő lakáshitelét jobb konstrukcióra cserélné.
Teljes körű hitel-ügyintézést vállalunk magánszemélyek számára. Tanácsadástól a hitel felvételéig végigkísérjük a hitelezési folyamaton, segítünk kiválasztani a piacon elérhető legjobb konstrukciót.

Személyi kölcsön

Felújítani, új autót vásárolna vagy csak hirtelen pénzre van szüksége. Szabad felhasználású személyi kölcsöneinkkel megoldást kínálunk a felmerülő anyagi problémáira.

Ügyintézés -asszisztencia

Segítünk online és személyes ügyintézésben, hogy ne rabolja az idejét a sorban állás vagy a várakozás. Segítünk adminisztrációs problémák megoldásában. Dokumentum kitöltés, hivatali ügyintézés, átírások stb. Ne vessze el a fonalat a hivatali ügymenetek útvesztőjében.

Biztosítás

Tudja biztonságban életét. Teljes körű lakás, autó, casco, élet, nyugdíj biztosítás. Tudja biztonságban kisállatát vagy gyermekeit. Gondolj saját magad, vagyonod és családod biztonságára. Ne okozzon meglepetést egy váratlan esemény. Tudod, az öngondoskodás elengedhetetlen!

HR tanácsadás

Elakadt az önéletrajzban, kellene egy külsős lektorálás. Szüksége lenne külsős segítségre. Vegye igénybe HR szolgáltatásunkat és turbozza fel önéletrajzát velünk.

Ajánlatkérés


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!